Florijnstraat 4B, 2988 CL Ridderkerk 010 447 2777 info@rolluikenkliniek.com

Rolluiken Kliniek

Sinds 1992

Reparatie

Snel en Betrouwbaar

Montage

Voor Rolluiken en Zonweringen

Spoedreparatie

24-7 bereikbaar

Raam & Deur Horren

Raam en Deur Horren

Horren voor uw raam of deur is de ideale oplossing om muggen en andere ongewenste gasten buiten te houden. Horren zijn er in alle vormen en afmetingen, dus ook voor uw woning.

 

 

Soorten Horren

We hebben een groot assortiment aan soorten horren. Zowel voor uw raam als deur kunnen we alles op maat maken. En uiteraard kunt u kiezen voor verschillende kleuren.

Raam inzethor

De raaminzethor is de ideale oplossing voor uw draai-/kantelramen. De raaminzethor is met één klikbeweging te plaatsen, zonder schroeven of andere montagemiddelen. De raaminzethor kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Raam rolhor

De raamrolhor is de ideale oplossing voor draai-/kantelramen, dakramen, schuiframen en naar buiten openslaande ramen. De raamrolhor DeLux is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape. De raamrolhor DeLux kan aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn gemonteerd worden.

Scharnierende raamhor

De scharnierende raamhor is geschikt voor draai-/kantelramen, dakramen, schuiframen en naar buiten openslaande ramen. De hor kan aan de binnen- en buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De hor wordt aan één zijde van het kozijn bevestigd met aluminium scharnieren en aan de sluitzijde voorzien van een magneetsluiting. 
De hor kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Plisse Raamhor

De plissé raamhor van is geschikt voor draai-/kantelramen, dakramen, schuiframen en naar buiten openslaande ramen. De hor is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape. De plissé raamhor kan aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn worden gemonteerd. Het gaas wordt (geplisseerd) opgevouwen in zijn cassette.

Plisse hordeur

De plissé hordeur is de enige echte Originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is geschikt voor openslaande deuren. De hor kan aan de binnen- en buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De scharnierende hordeur wordt aan één zijde van het kozijn bevestigd met aluminium scharnieren en aan de sluitzijde voorzien van een magneetsluiting. 
De scharnierende hordeur kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als de deur gesloten is. De scharnierende hordeur is geschikt voor kunststof, houten en aluminium kozijnen.

Rolhordeur

De rolhordeur is geschikt voor draaideuren en schuifpuien en is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape. De rolhordeur DeLux kan aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn gemonteerd worden.De rolhordeur kan standaard altijd op of in het kozijn blijven zitten, ook alsde deur(en) gesloten is. De rolhordeur kan met of zonder rem worden uitgevoerd. Deze rem zorgt voor gedoseerd sluiten van derolhordeur.

Schuifhordeur

De schuifhordeur is geschikt voor een schuifpuien. De schuifhordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De schuifhordeur wordt aan de bovenzijde van het kozijn bevestigd en is voorzien van gelagerde loopwieltjes. Aan de onderzijde is een teflon geleiding gemonteerd.
De schuifhordeur kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als de schuifpui gesloten is. De schuifhordeur is geschikt voor kunststof, houten en aluminium deurkozijnen.

Horlamellen

De horlamellen zijn geschikt voor alle deurtypes als er veel in- en uitgelopen wordt. De hor kan het beste aan de binnenzijde op het kozijn worden gemonteerd, maar aan de buitenzijde behoort ook tot de mogelijkheden. 
De horlamellen kunnen altijd in de deuropening blijven zitten, ook als de deur gesloten is.

Bel naar 010 447 27777 of stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.