Florijnstraat 4B, 2988 CL Ridderkerk 010 447 2777 info@rolluikenkliniek.com

Rolluiken Kliniek

Sinds 1992

Reparatie

Snel en Betrouwbaar

Montage

Voor Rolluiken en Zonweringen

Spoedreparatie

24-7 bereikbaar

Zonwering

Zonweringen zijn goed voor het controleren van zowel de binnen als buiten temperatuur. Een zonwering zorgt voor schaduw en verkoeling. Daarnaast zijn ze decoratief en erg mooi. 
Goedkope zonwering van de beste kwaliteit. 

Knikarmschermen

Ideaal voor balkon of terras, de armen bevinden zich direct onder het doek. Je kunt er dus gemakkelijk onderdoor lopen. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en altijd op maat.

 

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning

Balkonschermen

Welk type buitenzonwering het meest geschikt is voor uw balkon is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de technische (on)mogelijkheden en natuurlijk uw budget. 

 

Veranda

Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn. 

 

Markiezen

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht.

 

Screens

Deze vertikaal bewegende zonwering geeft een praktische en esthetische oplossing voor de moderne woning. Ook leverbaar in windvaste uitvoering.

 

Bel naar 010 447 27777 of stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.