Florijnstraat 4B, 2988 CL Ridderkerk 010 447 2777 info@rolluikenkliniek.com

Rolluiken Kliniek

Sinds 1992

Reparatie

Snel en Betrouwbaar

Montage

Voor Rolluiken en Zonweringen

Spoedreparatie

24-7 bereikbaar

Rolluiken

Rolluiken voor veiligheid

Woningen met stevige aluminium rolluiken schrikken inbrekers af. U beschermt daarmee uw woning wanneer u er bent, maar ook als u er niet bent. Daarnaast verminderen rolluiken het geluid van buitenaf. Nog een voordeel is dat rolluiken beschermen tegen de hitte en kou. Met onze rolluiken kunt u tot 45% op uw energienota besparen.
Rolluiken kliniek is een bedrijf wat rolluiken levert aan particulieren en bedrijven. Wij zijn een officiële dealer van Alulux rolluiken welke al ruim 50 jaar topkwaliteit leveren. Onze rolluiken zijn in alle maten en kleuren te leveren. Neem voor advies contact op en vraag een gratis offerte aan.

Alulux CD 135 rolluik

De kast van het Alulux CD 135 rolluik is tot 40% kleiner in oppervlakte dan een standaard rolluikkast. Het rolluik is opgebouwd uit lamellen van 35 mm, waardoor het een zeer kleine oproldiameter heeft. De CD 135 is dan ook uitermate geschikt voor toepassing in een nis of koof zoals bij dakkapellen. Dankzij de design of mini onderlijst, heeft het rolluik een extra luxe uitstraling. De Silent Fin zijgeleiders met speciale borstels verhogen het gebruikscomfort door de licht- en luchtdoorlaat te beperken en doordat de lamellen geruisloos op en neer bewegen. Het Alulux CD 135 rolluik is standaard verkrijgbaar in 11 kleuren, maar op aanvraag is vrijwel iedere kleur leverbaar. Het rolluik past daardoor perfect bij uw kozijn of gevel. Door de zijgeleider, kast en lamellen in kleur te variëren creëert u een speels effect.

Alulux CD 942 rolluik

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.

RE 1000 veiligheidsrolluik

Naast de standaard voordelen van een rolluik zoals isolatie, privacy en rust, biedt de RE 1000 extra bescherming tegen inbraak. Dit rolluik bestaat uit zeer stevige geëxtrudeerde lamellen met een blokkeerprofiel, een versterkte RE 1000 onderlijst en extra zware geleiders. Deze combinatie zorgt ervoor dat het rolluik vrijwel niet kan worden opgelicht of ontwricht. De RE 1000 is als enige rolluik voor de particuliere markt voorzien van een SKG veiligheidskeurmerk en voldoet daarmee aan één van de eisen die worden gesteld voor het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Met het PKVW vermindert de kans op een geslaagde woninginbraak met 90% en krijgt u wellicht zelfs korting op uw inboedelverzekering. Naast toepassing op uw woning is het RE 1000 rolluik tevens zeer geschikt ter beveiliging van uw bedrijfspand.

Alulux CD 200 rolpoort

Op zoek naar een rolluik voor grote raamoppervlakten en deuren? Dan is de Alulux CD 200 ideaal. Het rolluik is opgebouwd uit zeer stabiele lamellen van 5,5 cm hoogte, waardoor deze tevens als rolpoort kan worden toegepast voor grote oppervlakten zoals de garage of carport. Om schade te voorkomen is de CD 200 te voorzien van obstakeldetectie. Zodra de rolpoort in aanraking komt met een obstakel, stopt deze direct. Het voordeel van de Alulux CD 200 roldeur ten opzichte van een sectionaaldeur is dat de lamellen oprollen in de kast, waardoor een grote installatie aan het plafond niet nodig is. Met een maximale breedte van 4,5 m kan vrijwel iedere auto probleemloos en veilig de garage in. Een bredere garagedeur nodig? Kijk dan eens bij de CD 77 roldeur.

Alulux CD 77 rolpoort

Dankzij de sterke lamel van 7,9 cm hoogte heeft de Alulux CD 77 een chique en robuuste uitstraling. Dit type rolluik is uitermate geschikt als rolpoort voor garages, zeker indien de ruimte zich niet leent voor een standaard garagedeur of sectionaaldeur. De lamellen van de CD 77 rollen op in de kast, zodat u maximaal profiteert van de vrije plafond- en wandruimte in uw garage. Doordat de deur niet naar buiten of binnen draait, parkeert u de auto zonder problemen vlak voor de rolpoort. Gaat u nog bouwen of verbouwen? Evenals rolluiken zijn ook rolpoorten in te bouwen. De Alulux CD 77 rolpoort kan uitgevoerd worden tot een breedte van 5 meter en is onder andere te voorzien van zicht- en ventilatieprofielen.

Bespaar jaarlijks honderden euro’s op uw energie rekening door rolluiken te plaatsen. 

 

Voordelige Rolluiken

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u rolluiken op waarde te schatten. De rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving.
Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren.
Ook de samenstelling van een rolluik kan de inbraak werendheid vergroten de toepassing van anti optil zorgt ervoor dat een rolluik niet te lichten is. Anti optil veren worden ook wel is stugge veren genoemd. Op rolluiken voorzien van obstakel detectie zitten automatisch anti optil veren.

rolluik spijkenisse

Wij zijn een erkend rolluiken bedrijf en hebben 25 jaar ervaring. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs

De Voordelen van een Rolluik

Rolluiken hebben vele voordelen. Zo kunnen rolluiken de warmte buiten houden en in winter juist de kou buiten houden. Dit kan zorgen voor een besparing op uw energie rekening van circa 12% per jaar.
Daarnaast kunnen rolluiken zorgen voor een rustgevend gevoel, omdat dit zorgt voor extra veiligheid. Rolluiken maken het namelijk voor ongewenste bezoekers een stuk lastiger uw pand te betreden.

Warmte en kou isolatie, geluidsisolatie, verduistering, inbraakvertragend en bescherming van kozijnen. Dit zijn allemaal eigenschappen van aluminium rolluiken.

Stalen rolluiken worden toegepast voor het afsluiten van woningen, bedrijfsobjecten, kantoren, winkelruimten en winkelpassages. Voor het beveiligen hiervan zijn er diverse mogelijkheden, zoals stalen, aluminium, transparante en brandwerende uitvoeringen. 

Transparante rolluiken zijn de ideale oplossing voor een situatie die om zowel zichtbaarheid als inbraakwering vraagt. Rolluikentechniek verzorgt zodoende transparante rolhekken voor onder andere winkelpassages, parkeergarages en etalages. Deze rolluiken worden altijd op maat gemaakt waardoor onder andere het materiaal, de doorzichtigheid en de klasse van beveiliging op uw wensen kunnen worden aangepast.

Ga voor zekerheid en kies voor de Rolluikenkliniek

Voordelig

Wij leveren de beste rolluiken
tegen de laagste prijs!
Vraag daarom een offerte aan.

Erkend bedrijf

Wij zijn een erkend rolluikenbeveiligingsbedrijf.
100% kwaliteitscontrole.

 

100% Garantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. In het verleden en in de toekomst.

24/7 bereikbaar

Voor storingen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel naar 010 447 27777 of stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.